Νέα

Τα νέα μας
HomeΝέαΣε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις η Excelsior Hellas

Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, στο 3οχλμ Τρικάλων – Καλαμπάκας, λειτουργούν από σήμερα τα γραφεία και το service της εισαγωγικής εταιρείας Excelsior Hellas. Έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ της εταιρείας.

Η εταιρεία Excelsior Hellas κι ο ιδιοκτήτης της, Άγγελος Ντούμας μετά από μήνες σκληρής δουλειάς παρουσιάζουν με μεγάλη υπερηφάνεια, συγκίνηση και χαρά, τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις της συνολικής έκτασης 1200τμ στα Τρίκαλα!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2016 και μετά στο χώρο της εισαγωγής κι εμπορίας καφέ, διαγράφοντας μία συνεχώς ανοδική πορεία. Σήμερα έχει πετύχει να είναι μία από τις ανερχόμενες και υπολογίσιμες δυνάμεις στο χώρο της καφεστίασης.

Σε εποχές δύσκολες κατάφερε να κρατηθεί υψηλά και με κύρος στο χώρο και να ενισχύσει τις συνεργασίες της, ενώ οργάνωσε το δυναμικό και τις εγκαταστάσεις της, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών. Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου και στήριξε με μεγάλες χορηγίες αθλητικά σωματεία και μεγάλα event.

Οι απαράβατες αρχές, σεβασμού, αξιοπρέπειας και συνέπειας, σε πρωτοποριακές ιδέες, σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης κι απαιτητικής αγοράς με έμφαση στην ποιότητα, που παραμένει αξία αναλλοίωτη στο χρόνο, έχουν καταστήσει την Excelsior Hellas ένα ισχυρό brand. Πλεονέκτημά της είναι η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεων, η ειλικρίνεια και το ήθος στον πελάτη και η άριστη κι άμεση τεχνική υποστήριξη.

excelsior_hellas_aggelos_ntoumas-5 excelsior_hellas_aggelos_ntoumas-6 excelsior_hellas_aggelos_ntoumas-1 excelsior_hellas_aggelos_ntoumas-2 excelsior_hellas_aggelos_ntoumas-3 excelsior_hellas_aggelos_ntoumas-4 excelsior_hellas_aggelos_ntoumas-7