Νέα

Τα νέα μας
HomeΝέαCoffee awards: 3 χρυσά και 1 ασημένιο βραβείο για τον espresso excelsior

Το ταξιδι στο μαγικό δρόμο της πραγματικής ποιότητας συνεχίζεται για την εταιρεία Excelsior Hellas και τον ιδιοκτήτη της, Άγγελο Ντούμα. Για ακόμα μία χρονιά τα coffee awards και το κοινό έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον espresso excelsior με 3 χρυσά κι ένα ασημένιο βραβείο!!!!!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2016 και μετά στο χώρο της εισαγωγής κι εμπορίας καφέ, διαγράφοντας μία συνεχώς ανοδική πορεία. Σήμερα έχει πετύχει να είναι μία από τις ανερχόμενες και υπολογίσιμες δυνάμεις στο χώρο της καφεστίασης.

Σε εποχές δύσκολες κατάφερε να κρατηθεί υψηλά και με κύρος στο χώρο και να ενισχύσει τις συνεργασίες της, ενώ οργάνωσε το δυναμικό και τις εγκαταστάσεις της, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών. Από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου και στήριξε με μεγάλες χορηγίες αθλητικά σωματεία και μεγάλα event.

Οι απαράβατες αρχές, σεβασμού, αξιοπρέπειας και συνέπειας, σε πρωτοποριακές ιδέες, σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης κι απαιτητικής αγοράς με έμφαση στην ποιότητα, που παραμένει αξία αναλλοίωτη στο χρόνο, έχουν καταστήσει την Excelsior Hellas ένα ισχυρό brand. Πλεονέκτημά της είναι η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεων, η ειλικρίνεια και το ήθος στον πελάτη και η άριστη κι άμεση τεχνική υποστήριξη.

 

excelsior_vraveia